streda 13. septembra 2017

Pavelec az NHL-ben való visszatéréskor szuper-ugrással pislogott: ideges voltam

"Nagyon ideges vagyok a kapunál, de ezúttal más volt a helyzet. Azt tapasztaltam, „mondta Pavelec után az első mérkőzés az idei NHL-ben.

A közelmúltig volt egyértelműen vezető bet365 mobil cseh, de az elején a szezon Kanadában várta kellemetlen meglepetés. Nem jött Winnipegbe, és január közepéig ott maradt a farmon. Bárki elveszítené az optimizmust. Végül visszajött Winnipeg rossz eredményeivel és versenytársaival. És köszönhetően harminc sikeres beavatkozásnak Arizona ellen, a mérkőzés második sztárja volt. És mivel ő villant egy bet365 mobil bónusz superzákrokem amikor csodával határos módon söpör kibír egy cél dorážku honfitársa Radima Vrbaty.

„Szerencsém volt.Másrészt nekem a műtét természetesen hozzáadott bizalom, „vigyorgott Pavelec után játék, amelyben Winnipeg után négy vereség egymás után ünnepelt sóvárgó győzelem 6: 3.

Az edző Paul Maurice cseh kapus Nyilvánvaló, hogy ő is hogy vegye fel a sikertelen kezdetektől, amikor összegyűjtötte az első lövést. "Először ideges volt, de erősebbé vált. Készült néhány jó takarít, ami csak tehetséges kapus. Örülök neki. Ez az első alkalom pályafutása volt kárhoztatva, hogy a gazdaság, hanem azt tudja popasovat vele. „Home

Az aktuális Pavelec különösen nagyra csapattársa, aki egy nehéz bevezetése sok segítséget. „Mint bet365 sport fogadás bónusz egy kapus, akit fel a AHL, ahonnan nem kér többet. A fiúk makali. Rájöttek, hogy a kapus az első harmadban aggódik.Végül szép vissza térés volt "- mondta Pavelec. Bevallotta, hogy nem érezte a legjobbat az első részben, és hogy hosszú ideig nem tudott bejutni a harcba. Az első két célt leütötték. Végül azonban a tribünről hallotta, hogy a rajongók Pavy, Pavy korcsolyáztak.

"Jól volt.


Ezért bet365 online sport fogadás az ember keményen dolgozik, ezért megpróbálja megőrizni az egész szezon alakját. De ez csak egy mérkőzés volt. A csapat nagyon jól játszott és megérdemeltük a győzelmet. A nevem rajongóinak meghallgatása természetesen kellemes volt. "Úgy tűnik, Paulo megnyitotta a lehetőséget, hogy visszaszerezze az 1. számú Winnipeg elvesztett pozícióját.Edző Maurice mondta a meccs előtt: "Amikor Ondřej legyőzi Arizonát, akkor még egy esélyt kap." Így tehát egyértelmű cél a 29 éves kapus -, hogy megerősítse a kiváló teljesítményt a következő mérkőzésen, St. George ellen. Louis.

bet365 online sportfogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára