štvrtok 13. apríla 2017

NRL predbežné finále: päť vecí sme sa naučili

Možno je najväčší tréner niekedy poradca rugby ligový tím, ale to nie je opevniť Wayne Bennett z kritiky, že hra môže mu prešiel tým, keď zamieril do sezóny 2015. Je to Barb často hodený na starnutie trénerov a ten, ktorý by nikdy nemal byť hodená u naozaj skvelé.

Potom, čo nedokázal zbierať nejaké výsledky na Newcastle, Bennett bol považovaný v kontakte. Následné výsledky rytierov v tejto sezóne Unibet-Čítajte viac - A vyhodený tréner, drevená lyžica - ukazujú, že v posledných troch sezón Hunter odzrkadľuje skôr rytierov než Bennett.Jeho výkon v jeho spätnom roka na Broncos to len potvrdil .

Bennett odviedol skutočne pozoruhodnú prácu ujímání Brisbane do veľké finále a záľuby Premiership v len jeho prvom ročníku. Vzal Ben Hunt hru na vyššiu úroveň. Ten viedol Brisbane na najatraktívnejšie značka futbalu v premiérskej funkcie na zadnej strane Hunta spoluprácu Anthony Milford. Má zotavil kariéru Adama Blaira, Sam Thaiday a Jack Reed, zatiaľ čo nakoniec pomáha Jordan Kahu realizovať svoj potenciál.

A nie je tréner by radšej vo svojom kúte pre veľké zveri než Bennett, ktorý trénoval v ôsmich veľkých finále sedem víťazstiev. V prípravnom finále, Bennett je 7-4.Ak je konečné slovo Rugby League je napísané, bude all-time tím trénerom nikto iný ako neporovnateľné Wayne Bennett.Save HodgesJustin Hodges bojovať nebezpečné hodiť náboje v snahe hrať v NRL Grand Final Čítajte viac

bolo by to absolútny výsmech, ak Justin Hodges sa trela z veľkého finále v tom, čo bude jeho posledn ý zápas. Dekorovaný centrum urobil všetko, čo je v hre, a je pravdepodobne najlepší stredisko trojštvrťové hrať od Mal meningy dvoma premierships, viac Origin víťazstvo a česť reprezentovať Austráliu.Urobil to všetko s neuveriteľne krehké telo, ktorý má danú cestu na mnohých príležitostiach.

Vyzeralo to, že Hodges môže byť v nebezpečenstve, že chýba rozprávkovou rozlúčka cez zranenia, keď chytil za nohu v ranej fáze dominantné víťazstvo cez Sydney Roosters, odchádza z ihriska a kričať vo frustrácii. Teraz čaká na správu z kontroly zápas výborom cez kladkostroj, ktorý bude vidieť ho pozastavená aj s najnižším stupňom nabitia.

Málokto bude mať tú drzosť pokúsiť sa predpovedať, či poplatok bude vyrovnaný vzhľadom na nesúrodosť výboru v tomto roku, ale všetko bude dúfať, že zdravý rozum zvíťazí. Tam bol malý v riešení a mal by mať čo zodpovedať.Kiks ukazuje slabosti štruktúry

Kohúti Predbežná záverečná bol v podstate skončila skôr, než začala potom, čo Shaun Kenny-Dowall je neslávny zachytiť na svoje prvé dotyk nadaný Broncos čoskoro vedenia, duševné okraj a obrovský výťah v hlas z davu.

Chooks nikdy nespamätal z hry, ktorý mal viac ako náznak Paul Carige - ktorého neslávny šok stať Parramatta z roku 1998 Predbežná záverečná proti Canterbury - o tom.

Tiež zdôraznil krehkosť týchto štruktúr a herných plánov príliš pevne.Niet pochýb o tom, že Kenny-Dowall hodil pas s malou myšlienkou na dôsledky, myslí len na objednávky, že kohúti by nemali byť do kúta čoskoro v sade.

Bol to štruktúra, ktorá prijal Roosters na tri rovné menších premierships, ale to bolo tiež štruktúra, ktorá zabila ich názov dúfa, pretože neboli schopní rozbiť okovy v prípade potreby. Kým Roosters vyhral premiéra v roku 2013, budú bezpochyby hľadať v posledných dvoch sez� �nach, ako hrozné príležitosť missed.Thurston moderné marvelNRL Predbežná záverečná: Thurston v Cowboys poslať Storm balenia Viac

Nie je istejšie vec na svete než Johnathan Thurston jednom dni bol menovaný nesmrteľné hry.A keď sa odriekať svoj dlhý zoznam úspechov a ukázať všetky svoje majstrovské displeje, by mala byť spravodlivá časť venovaná jeho dominantné výkon proti Melbourne Storm v sobotu. Bol to naozaj veľký displej.

Thurston mal štyri asistencie na bezmocne gut Storm a končí ich titulu nádeje. Neexistuje žiadny hráč, ktorý sa darí viac na veľkom pódiu, než Thurston, ktorý znovu a znovu prináša, na ktorej záleží najviac.V prípade, že Cowboys sú na svoju prácu v nedeľu, bude to na zadnej strane rozprávkového Johnathan Thurston.Take Grand Final Brisbane

S all-Queensland grand finále prvýkrát v premiérskej histórie, nastal čas pre NRL vziať Premiership deciders Brisbane a ďalš ích rugby liga miest. Sydney je zrejmé, prirodzené právo na finále je rovnako absurdné ako to je arogantný.


Brisbane už dávno dokázali, väčšiu podporu pre rugby liga než Sydney. Broncos sú najlepšie beh klub v NRL. Fanúšikovia objaví. Hodnotenie sú vyššie. A to je niečo, čo NRL môže dolár od tým, že do veľkého finále každoročne vypísané výberové konanie.S mnohými kluby plač chudobných a Clubland nedostatočne finančne, je to dobrý nápad postaviť Brisbane a Sydney proti sebe s jackpotom na konci.

Unibet-Vyzdvihnúť bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára