sobota 15. apríla 2017

Paul Casey bude veľký porazený po jeho Ryder Cup urážku

To Casey prešiel až príležitosť ku značke jeho druhom príchode so zodpovednosťou za také predstavenie ako Ryder Cup bude nevyhnutne spôsobí osobné ľútosť; sa stať, že päť mesiacov, päť rokov alebo piatich rokov v rade. Nie je to len ďalší Ryder Cup že sa odhlásil z buď - blokovanie niečo pozoruhodné, bude 38-ročný žiadnu Bet365-Podrobnosti cestu späť v tom, tupý, ani by he.Rory McIlroy vyhral DP World Tour Championship. a Race to Dubai Prečítajte si viac

v tejto chvíli Caseyho naliehanie, že je uvedenie jeho rodinu na prvé miesto tým, že pokračuje v hre iba na PGA Tour je úplne jeho výsadou. On je živ nostník, môže si robiť, čo sa mu páči.Iní môžu pýtať, čo rozdiel hranie len päť akcií - čo môže byť teraz plánovaných v dostatočnom predstihu vzhľadom k koncesií udelených European Tour. - vlastne robiť, keď inak hrajúce okolo Spojených štátov

Darren Clarke , kapitán Európy, rozhodne si zaslúži bemusement potom, čo bol vľavo s jasným dojmom Casey sám, že urobí všetko pre to, hrať, a prevziať vedúcu úlohu v Hazeltine.V základnom profesionálnom zmysle je nepopierateľné, že by Casey nechcela miesto na vrchole stola, keď bude individuálne pokračovať v zaostávaní ako Jordan Spieth, Rory McIlroy a Jason Day.

Víkend Justin Rose povedal, že Casey môže stále pociťovať pohmožděn tým, že v roku 2010 prehliadol kapitánov výber Colina Montgomerie. Casey bol vtedy v top 10 svetovej špičke. Ale nielen, že päťročná zášť nie je pre každého nijako užitočná, záznamové knihy ukazujú, že E urópa vyhral ten rok. Tiež poukazujú na posledný výskyt Caseyho v roku 2008, keď dodal jeden bod počas celkovej porážky pre nesúrodenú a nefunkčnú európsku stranu Nicka Falda.Iní, mal by tiež mať na pamäti, utrpeli odmietnutie Ryder Cup a žil povedať úspešný, vracia príbeh.

Casey by priniesla zreteľné vlastnosti budúci september. Skúsenosť je kľúčom komodita medzi nimi, v neposlednom rade na americkej pôde, že mnohé skupiny Clarkea môže byť zvyknutý. Ale niekoľko mesiacov, Casey otáľania nad tým, čo by malo byť úplne jednoduchá záležitosť zmienil o nedostatku presvedčenia nad zapojenia. Už len tento účel by sa nemal považovať za stratu, a akákoľvek európska snaha o neho by bolo problematické.Mesiac po mesiaci špekulácií a cirkusu o tom, či alebo ani Casey by sa zaviazať k Európe bolo neužitočné v sebe.

Táto diskusia okamžite skončila v sobotu bol sklamaním. To bolo v predvečer vzrušu júce vyvrcholenie na European Tour sezóny. Dôraz by mal byť plne v ponuke Andy Sullivan zápasiť DP World Tour Championship od Rory McIlroy. Namiesto toho, Casey ponúkol potvrdenie svojho európskeho exilu čiastočne zatieniť udalosti v Dubaji. Možno predpokladať, že to nemohlo počkať aj 48 hodín.

Keď sa rozhodne, Casey ponúka osvetľujúce firmu a nadhľad. On je šikovný. Je pozoruhodné, aj keď, že nie je všeobecne hodnotia ako dôležitý člen tímu od jeho rovesníkov. Alebo skutočne hlboká strata pre Ryder Cup scény.To je veľmi zaujímavé. Casey nezískal súťaže na popularizáciu golfu, čo nie je samo o sebe problematické, ale je relevantné v tímovom prostredí.

Teória, že len európski hráči, a nie nevyhnutne členmi European Tour, Pre miesta Ryder Cup nie je platné. Pre každé dvojročné stretnutie s USA by nemal byť náhodný dopyt pre hráčov, bolo by pre Európsku turistiku nezmyselné úplne opustiť pri ncípy členstva. Oni by sa rozpustili vo všetkom okrem svojho mena. Namiesto toho nová generálna riaditeľka turnaja Keith Pelley stanovila dokonale rozumné požiadavky na hranie.Casey sa rozhodla zostať na vonkajšej strane pri pohľade v; že moc je výhradne v jeho neprospech, a nie, že Clarke alebo súťaže, ktorá bude aj naďalej upscale bez him.DUBAI Downer

neisté povahe života ako caddy nikdy nebola tak ľahko rozpoznateľné ako v nedeľu. Mick Doran bol na vrece ako Francesco Molinari skončil štvrtý v Dubaji, s poslednom kole jednej hole-in-určite aspoň čiastočne v dôsledku inteligentný radu prenášaného na talianskej hráča. Neskôr vyšlo najavo, že Molinari používa koniec European Tour sezóny informovať Doran, že by sa hľadá nový caddie.

Doran je výnimočne skúsený a bude samozrejme nájsť nové zamestnanie.Aby sme boli spravodliví voči Molinari, je tiež potrebné poukázať na to, že by to bolo urobené r ozhodnutie bez ohľadu na jeho Stredného východu úpravou.


To je len vo veľmi zriedkavých prípadoch, že tieto kroky sú prevzaté z rozmaru. Ale napriek tomu, občasné bohatstvo caddie svete sú kompenzované pravidelné neznáma.

Stávkové kancelárie Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára