štvrtok 20. júla 2017

Pil, riadil, zaplatil. Američan Phelps je miesto na MS v Kazani doma

bet 365 src="http://1gr.cz/fotky/idnes/14/101/cl6/TNY56474b_5dc555dcaf3e4c0ea25360399f8581cc_0.jpg" />

Upozornenie: z uvedeného počtu ich je rovno 18 zlatých!

Ale na pozeranie do vitríny na utajenom mieste ho neužije. "Všetky bet365 mobil pokope som ich videl raz, maximálne dvakrát," usmial sa 30-ročný Phelps. "Je tu totiž toľko iných vecí, čo chcem robiť - či už v bazéne, alebo mimo neho. Mám nonstop ciele. "No áno, kvôli tomu sa ostatne vlani vracal" z dôchodku ".

Ale inú a nemenej úchvatnú zbierku, ktorá má 26 titulov z majstrovstiev sveta, rozšíriť nemôže. Namiesto aby sa chystal na aktuálny šampionát v ruskej Kazani si Phelps mohol v kľude odletieť na zraz hviezd do LA.Namiesto aby v podivných kulisách kazaňskéh o futbalového štadióna porážal svet, začne mu budúci štvrtok majstrovstvá USA.

Je za tým trest, ktorý je pre niekoho slastným potvrdením faktu, že aj tým najslávnejším zo slávnych sa meria rovnakou mierou - a pre iné zbytočným, ba škandalóznym gestom.

Vlani na jeseň chytila ​​Phelpsa dopravnej polície s alkoholom za volantom. Išlo o takmer dvakrát vyššiu hodnotu, bet365 bonus než akú povoľuje stáť Maryland. "Som si vedomý vážnosti svojich činov a prijímam plnú zodpovednosť.Viem, že tieto slová nemusí moc znamenať, ale hlboko sa ospravedlňujem každému, koho som sklamal, "kajal sa Phelps na Twitteri hneď druhej ráno.

Lenže to pre neho bol už druhý prehrešok rovnakého rázu (pod vplyvom jel aj ako 19-ročný v roku 2004), a tak bola plavecká federácia USA prísna. Dostal polročný stopku - a navrch zákaz štartu na majstrovstvác h sveta.

Čo sa vyhýba logike: zákaz je tým pádom v reáli oveľa dlhšia, pre medzinárodné scénu desaťmesačného. "Phelps je trestaný za svoju slávu. Lenže ide o presný opak toho, čo americké plávanie potrebuje, "píše USA Today:" Nech sa vám to páči, alebo nie, Ryan Lochte ani Missy Franklinová teraz majstrovstvá sveta nedostanú zo zadných stránok novín na prednej.Phelps potrebuje plávanie - a plávanie potrebuje jeho. "

Iný vodný zázrak Lochte má rovnako báječnú zbierku medailí, mladá Franklinová sa môže za rok v Riu pokojne premeniť v jednu z najväčších osobností olympiády.


Ale Phelps je zatiaľ len jeden.

Američania tak potrestali aj sami seba. Len si bet365 stavky predstavme treba takýto zlý scenár: že Phe lpsa plávanie znovu prestane baviť (ako keď po hrách v Londýne už nenachádzal motiváciu), že sa nedajbože zraní.Skrátka že napríklad na žiadne Rio ani nemusí dôjsť.

Potom by federácia USA zodpovedala za to, že najlepšie olympionik histórie musel vynechať majstrovstvá sveta, ďalšiu šancu pre povyšovanie vlastných rekordov do ešte bájnějších hodnôt.

Navyše v Kazani to vážne bude prestížna záležitosť , ako dosvedčuje názor Chada le Close z JAR, pri Phelpsovu absencii jednej z hviezd akcie: "Toto je okrem olympiády najdôležitejšie preteky, ostatné sú len na zahriatie. Ide o zásadnú test pred Riem. "

To americký rekordman bude testovaný len na domácej pôde.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára